Webcam model worden

Lees alles over het worden van een model

Schrijf je nu in!

Webcam model worden - De feiten

Een webcan model is in de nederlandse volksmond een jonge dame of heer (kan ook ouder zijn!) die haar danskunsten en lichaam toont op webcam op erotische wijze. Voor iemand die ingelogd is aan de andere kant kan dit een spannende en sexy aanblik zijn. Door middel van chatten kan met elkaar op een discrete wijze gecommuniceerd worden en indien beide erover beschikken, is audio (geluid) ook mogelijk. Een webcam model is iemand die vaak in de publiciteit staat en o.a op websites of magazines te vinden is als 'mascotte' van een bepaalde merknaam. Omdat wij de noodzaak van thuiswerk begrijpen, is het mogelijk om je te melden als webcam model waarmee jij aan de slag kunt. Ben je een beetje gek op jezelf en wil je dit graag delen met anderen? Of heb je wel al ervaring met webcam model voor een vriend of vriendin en wil je het een stapje hoger gaan leggen? In alle gevallen zal je ontdekken dat je via ons de hoogste verdiensten kunt ontvangen.

Wat mag ik wel en niet doen als model?

Vele vragen zich af wat wel en niet mag als webcam model. Als je student bent en voor het eerst begint ontvang je bij aanmelding dan ook altijd een howto over hoe alles werkt en wat de 'spelregels' zijn. Het is niet zo dat je overdag je webcam aan kunt zetten en verder niets hoeft te doen. Als blijkt dat bij een steekproef of controle je met de regels speelt, kan je berispt worden. Het is wel de bedoeling dat de bezoekers die jouw chatroom bezoeken, enigzins wel krijgen waar ze voor komen. Wat je doet achter de webcam, is natuurlijk volledig aan jou. Of je besluit volledig of 'half' in beeld te komen ivm discretie laten wij aan jou over. Verboden is het niet maar vinden bezoekers het wel altijd spannend om iemand volledig te kunnen zien. Wil je een kijkje nemen in hoe het eruit ziet? Bekijk gratis webcams.

Is mijn 'werkruimte' belangrijk?

  • Werken vanuit huis, kamer of onderweg

    Het maakt niet uit waar je je bevind als je begint als webcam model. Dit kan bij jou thuis zijn, op een kamer of onderweg in een discrete ruimte. Wel is het zo dat jouw bezoeker(s) jouw wel een beetje moeten kunnen zien. Zorg dus daarom voor voldoende licht en maak het jezelf ook gemakkelijk. Sommige studentes installeren hun webcam dan ook boven hun bed, zodat hun bezoekers alles meekrijgen van wat ze zoal doen. Een goede basis is een goed bureau met een ruime stoel. Vanuit hier kan je op probleemloos en op een comfertable manier werken.
  • Zelf bepalen wat je wilt - Vrijheid als model!

    Het voordeel van internet thuiswerk zoals webcam model zijn is dat je zelf bepaald tot hoever je gaat en kunt beslissen wat je wel en niet doet. Jouw inzet bepaald hoeveel je elke maand extra bij kunt verdienen. Als student kan je ervoor kiezen minimaal 9 uur per maand te werken. Dat levert je teminste € 118,80 extra op! Meer over de verdiensten kan je teruglezen op onze website.
  • Direct aanmelden - Binnen 24 uur aan de slag!

    Klik hier om je aan te melden en binnen 24 uur actief te zijn!