Bijverdiensten student

Wij betalen de hoogste verdiensten als model!

Schrijf je nu in!

De verdiensten voor jou op een rijtje

Ben je M/V en minimaal 18 jaar? Dan kan je meedoen als webcam model via onze website van Studenten tips. Hier vind je een overzicht van wat je kunt verdienen op welke basis en hoeveel dat gemiddeld per maand is. Let wel dat 2000 € per maand met echt hard werkende en goede nette modellen geen uitzondering is! Alle betalingen ontvang je netjes per factuur per maand op je bank inclusief een afschrift. Deze wordt discreet per post verstuurd zodat je huisgenoten niet snel zullen ontdekken dat je webcam werk doet. In het onderstaande rekeltabel laten wij zien wat je normaal per minuut per 1 bezoeker verdiend, en het minimum voor 3 bezoekers in jouw chatroom. Chat je prive met een bezoeker, dan liggen de verdiensten 4x hoger dan normaal. 3 bezoekers voor de duur van 1 minuut levert je al gauw 66 eurocent op, waarbij dit bedrag 39,60 per heel uur is. Chat je met nog meer bezoekers, zoals 10 stuks tegelijk, dan is dit 10x 0,22 € per minuut wat omgerekend 2,20 per minuut is, en 132 € per uur !

Bedrag 1 bezoeker p/m 3 bezoekers p/m 3 bezoekers p/u
Normaal 0,22 € 0,22 € 0,66 € 39,60 €
Prive 0,68 € 0,88 € n.v.t n.v.t

Ben je eigenlijk meer geintereseerd in het aantal uren dat je vast kunt werken als webcam model? Onderstaand tabel geeft een indruk weer van wat je minimaal kunt verdienen op maandbasis. Het laagste is 10 uur en het hoogste is 30 uur per maand. Dit is omgerekend een half uur per dag tot 1 uur per dag webcam werk.

Per uur 10 uur p/m 20 uur p/m 30 uur p/m
13,20 € 132 € 264 € 396 €

Per maand verdien je dus een minimum tussen de 132 euro en 396 euro waarbij het aantal uren dat je doet van belang is. Vermeld wordt dat deze verdiensten van toepassing zijn voor de tijd dat je actief bent met betalende klanten. Er is meer. Bezoekers die met jou actief zijn kunnen niet alleen prive met je gaan maar je ook belonen voor bijv een goede show. Deze beloning kan oplopen van 80 cent tot 10 euro afhankelijk van wat een bezoeker bereid is jou te geven! Wij zien echt goede modellen het soms schoppen tot een minimum van 2000 minuten per maand. Dat is omgerekend 33 uur wat bijna elke dag 1 uur webcammen is. De minimale verdiensten van deze modellen bedragen dus 440 € zonder eventueele fooi of extra's. Dit is altijd meer dan actief zijn in de horeca of een parttime baantje in de supermarkt in jouw regio.

Kan ik elke dag bezig zijn?

  • Als webcam model werk je flexibel!

    Je bepaald zelf het aantal uren of minuten dat je per dag werken wilt. Heb je weinig vrije tijd? Of juist veel? En wil je die nuttig als webcam model besteden? Dan is dit baantje mogelijk voor jou weggelegd. Als webcam model kan je je studie of werk uitstekend combineren en ben je tot nergens toe verplicht. Na het huiswerk nog even inloggen en bijverdiensten maken? Via ons kan dat!
  • Belasting aangifte - Als model wel doen!

    Als je maandelijks geld ontvangt via je bankrekening is het wel zo dat je einde van het jaar inkomstenbelasting moet voeren. Het bedrijf dat jouw betalingen overmaakt geeft jou op waarmee je automatisch aangifte mee moet doen. Meer hierover lees je op de website van de belastingdienst onder aangifte doen.
  • Je aanmelden als model - Ben ik discreet?

    Als je onze website gebruikt om je aan te melden als webcam model dan verwerkt de partij die jouw uitbetaling verzorgd, jouw gegevens altijd discreet. Het is voor niemand mogelijk, dan behalve dit bedrijf gevestigd in Haarlem plus de belastingdienst, om jouw gegevens publieklijk in te zien. Je bent zelf vrij in welke regio je je als webcam performer actief te willen zijn. Stel dat je in Amsterdam woonzaam bent, maar liever niet in deze regio als webcam model zichtbaar wilt zijn. Je kunt dan aangeven om bijv woonzaam te zijn in Groningen voor je bezoekers. Op jouw cam profiel zal dan als woonplaats "Groningen" worden weergeven ipv Amsterdam. Sommige nemen het niet zo moeilijk en blijven echt actief in hun eigen woonplaats. Wat wel van belang is is bij het aanmelden als webcam model je wel altijd je echte gegevens zult invullen. Dit in verband met administratie en het toesturen van je maandelijkse verdiensten in een net overzicht per post. Dit is zonder vermelding van "Webcams" maar op discrete wijze.